Puolustaja Niko Peltola jatkaa Ilveksessä kevääseen 2022 asti.

Tamperelaisseura tiedotti kaksivuotisesta jatkosopimuksesta kesken lauantain SaiPa-ottelun.

Pakki on tuoreesta diilistä innoissaan.

– Kulunut vuosi Ilveksessä on ollut hienoa aikaa – täällä olen nauttinut jääkiekon pelaamisesta ja olen tyytyväinen elämääni. Meillä on kasassa mahtava joukkue, jossa on hienoa jatkaa. Yritämme koko ajan kehittyä ja kasvaa – tekemisen meininki ja kulttuuri ovat todella hyvällä tasolla. Pidän siitä intensiteetistä, jolla koko seurassa mennään eteenpäin ja kohti menestystä, Peltola toteaa tiedotteessa.

Myös Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela on erittäin tyytyväinen tärkeän pelaajan jatkoon.

– Niko Peltola on meille erittäin tärkeä pelaaja, joka kantaa puolustuksessamme isoa vastuuta. Hän pystyy pelaamaan illasta toiseen isoja minuutteja korkealla tasolla ja kamppailemaan vastustajan parhaita pelaajia vastaan luotettavasti. Monipuolisena pelaajana Nikolla on myös kyky pelata eri rooleissa sekä vaikuttaa pelin kulkuun positiivisesti usealla eri tavalla. Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsimme jatkosopimukseen hänen kanssaan, Koskela hehkuttaa.

Peltola saapui Ilvekseen Ässistä tammikuussa 2019 ja kuluvalla kaudella hän on jo summannut piste-ennätyksensä Liigassa, kun 48 ottelussa on syntynyt 27 (4+23) tehopistettä.

Saldollaan Peltola on Ilveksen sesongin tehokkain puolustaja ja koko Liigassakin kymmenen kärkipakin joukossa.

Peltola aloitti Ilveksessä aikanaan Liiga-uransa kaudella 2010-11. Pääsarjatasolla Peltola on edustanut Ilveksen ja Ässien lisäksi myös Jokereita ja Sportia.

Jokereissa tilille kertyi myös 14 KHL-ottelua. Leijonat-paidan Peltola on pukenut kahteen maaotteluun.

Tuoreen jatkosopimuksen myötä Ilveksellä on 21 ensi kauden kattavaa pelaajasopimusta, joiden ohella neljän muun pelaajan sopimukseen sisältyy optio kaudesta 2020-2021.