NHL
Carolina – Vancouver
Sunnuntai 02.02. klo 21:00

Super Bowliin valmistautuva urheilukansa saa lämmittelyksi prime time -jääkiekkoa, kun Carolina ja Vancouver ottavat yhteen sunnuntai-iltana Suomen aikaa. Carolina on iskuetäisyydellä play off -paikkaan nähden Itäisessä konferenssissa, kun taas Vancouver on hieman yllättäen jopa Läntisen konferenssin kakkosena. Tämä ei välttämättä anna joukkueiden perustasosta oikeaa kuvaa.

Carolina palasi tähdistöpelitauolta Vegasia vastaan unisena ja vieraat pääsivät pelissä karkumatkalle jo alkuminuuteilla. Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho kirjasivat molemmat ottelussa 1+1 tehot, mutta puolivillainen esitys päättyi tappioon. Joukkueelta on yleensäkin odotettu enemmän, mitä on saatu ja nyt on korkea aika alkaa esiintymään kykyjen mukaan. Canesin laadukas ja leveä miehistö pystyvät kyllä pitämään vauhtia askissa.

Vancouver tulee otteluun viiden pelin voittoputkessa. Joukkue pelasi myös eilen iltapäiväpelin ja peittosi NY Islandersin jatkoajalla 3-4, vaikka Islanders oli ottelussa aktiivisempi ja vei laukaukset selvästi. Canucksin tulivoimainen hyökkäys on Elias Petterssonin johdolla todella tehokas, mutta ei joukkue sinällään ole missään mielessä Carolinaa vahvempi. Lisäksi matka- ja ottelurasitus ovat sunnuntaina Canucksia vastaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Vedot lähtevät tässä ottelussa kotivoitolle. Odotan Canesin tulevan tähän otteluun kovaa ja aiheuttavan Vancouverille ongelmia. Vetosuositus on Carolina voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,07.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO