San Jose Sharksin surkea kausi NHL:ssä sai jatkoa keskiviikon vastaisen yön kierroksella, kun joukkueen 30-vuotias supertähti ja kapteeni Logan Couture mursi nilkkansa ottelussa St. Louis Bluesia vastaan.

Sharksin pitkäaikaisen tähtihyökkääjän nilkka taittui ikävästi laitaa vasten, ja edessä on TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrunin mukaan kuuden viikon huili peleistä.

45 pelissä tehot 14+22=36 iskenyt Couture on Sharksin tämän kauden paras pistemies. Mies toimii ensimmäistä kauttaan seuran kapteenina Joe Pavelskin siirryttyä kesällä Dallas Starsin riveihin.

Lähes koko 2000-luvun NHL:n vakituisiin pudotuspelijoukkueisiin kaudesta toiseen kuuluneen Sharksin kausi on ollut muutenkin surkea. Divisioonansa kuudentena yhdeksän pisteen päässä pudotuspelipaikasta majailevan joukkueen ahdinkoa lisää entisestään se, että todennäköisesti matalan varausvuoron tulevan kesän draftiin saava joukkue menetti kesän 1. kierroksen varausoikeutensa osana Erik Karlssonin taannoista siirtoa joukkueeseen.