Leijonien sankarivahti Kevin Lankisen vuoden 2019 viimeinen kamppailu päättyi karulla tavalla.

Vielä NHL-debyyttiään odottava Lankinen aloitti uudenvuoden aattona AHL:n Rockford IceHogsin tolppien välissä kamppailussa Manitoba Moosea vastaan, mutta iltapuhde päättyi toisessa erässä ajassa 27.14, kun Manitoba latoi kiekon neljästi verkkoon reilun neljän minuutin sisään.

Osumat olivat Manitoballe mittelön ainoat, mutta ne riittivät lopulta 4-3-voittoon

Voittajajoukkueen tehopelaajiin kuului sinivalkoinen kaksikko, kun puolustaja Sami Niku (0+2) ja hyökkääjä Kristian Vesalainen (1+2) osallistuivat kakkoserän maalitalkoisiin.

Vesalainen valittiin kamppailun ykköstähdeksi, kun taas Lankisen tilastoihin kirjattiin vaihtoon otettaessa 13 torjuntaa.

Kamppailun huippuhetket ovat nähtävissä alla olevalta videolta tai täältä.

Manitoba Moose

@ManitobaMoose
Highlights from tonight's 4-3 win over Rockford are brought to you by @GlobalWinnipeg.

#MBMoose return to to action Friday night against the Colorado Eagles!