KHL
SKA Pietari – Dinamo Minsk
Tiistai 28.01. klo 18:30

KHL:stä tiistain nosto otetaan otteitaan parantaneen SKA Pietarin ja melko täydellisen hutikauden pelanneen Dinamo Minskin välillä. Tasoero joukkueiden välillä on julma ja ottelussa on todellakin vain yksi suosikki. Kaikki on tällä kertaa isäntien asenteesta kiinni.

Viime kierroksilla pietarilaisten asenne on kyllä ollut kohdillaan – ero alkukauden kurittomuuteen on silmiinpistävä. Voitot ovat seuranneet toisiaan lukuun ottamatta tärkeää TsSKA -matsia, jossa moskovalaiset käänsivät ottelun edukseen kolmannen erän alussa. Sen jälkeen voittoja on jälleen tullut kaksi ja etenkin Nail Yakupov on ollut näissä tehokkaana. Myös Jori Lehterä on vakuuttanut kylliksi päästäkseen pitkän tauon jälkeen Leijoniin.

Dinamo Minskin kaudesta ei jää paljoa lapsille kertomista. Ainoa kisailun aihe on jumbosijan välttäminen Dinamo Rigan kanssa. Viime ottelussa tuli kotona kuonoon lukemin 1-3 Severstalilta. Joukkueen murheenkryyni on koko kauden ollut vuotava alakerta – erityisesti vieraissa, sillä vierasotteluissa valkovenäläisille on tehty keskimäärin neljä maalia, joka on KHL:ssä todellakin liikaa.

Lyö vetoa ottelusta:

SKA Pietarin kuuden kotivoiton putki ei ole normaaliasenteella katkeamassa. Vetosuosituksena otan vähintään kolmen maalin kotivoiton, sillä ottelussa on myös repeämispotentiaalia. Suositus on kuitenkin varovaisemmasta päästä: Tasoitusveto, SKA Pietari -2.5 kertoimella 1,60.