© Kuva: Juha Tamminen

SaiPa – Ilves: Tallinnassa tapahtuu

Liiga
SaiPa – Ilves
Lauantai 25.01. klo 15:30

Lauantaina Tallinnan Tondibara Areenalla pelataan kaksi liigaottelua ja kekkerit alkavat iltapäivällä SaiPan ja Ilveksen välisellä kamppailulla. Joukkueiden faneille tämä on kova koitos ja kiekon ohella myös viihteellä on osansa. Tallinnassa hankitut sarjapisteet ovat joka tapauksessa saman arvoisia kuin muualtakin hankitut, joten siinä mielessä joukkueet ovat normaalitilanteessa.

SaiPan sydäntalvi ei ole sujunut kovinkaan hyvin. Tero Lehterän suojatit kärsivät viikolla ansaitun tappion HPK:lle. Ottelussa oli hyvää lähinnä Tomas Zaborskyn palaaminen pelikiellosta. Muutoin puolustuspeli oli todella sekavaa ja hyvistä hyökkäyksistä nähtiin häivähdyksiä. HPK vyörytti pitkiä hyökkäyksiään Sputnikkien päätyyn yksi toisensa perään. On vaikea sanoa, mikä SaiPaa auttaisi, mutta tällä hetkellä joukkueen ilme on ikävän vaisu. Ehkä Tallinnassa ilme paranee?

Ilves kärsi torstaina kirvelevän kotitappion Kärpille jääden tyystin maaleitta. Jouko Myrrän tupsukorvat kyllä loivat maalipaikkoja, mutta maaliviiva ja -tolpat olivat tällä kertaa vastaan. Kärpät oli todella hyvä ja sinällään ansaitsi voittonsa. Ilveksen asiat ovat isossa kuvassa kuitenkin mallillaan – joukkue pelaa todella vauhdikkaasti ja sillä on laatua kaikilla osa-alueilla. Ilveksellä ei ole SaiPan lailla kokemusta Tallinnan Areenasta, mutta tästä koituva haitta lienee kuitenkin marginaalinen.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelussa on tietenkin oma erikoinen sävynsä ja molempien joukkueiden fanit tulevat taatusti pitämään ääntä hallissa. En näe ottelun maaliodottamaa aivan samassa valossa kuin markkinat ja laitan pikkusuosituksen alle kuudelle maalille: Ottelussa alle 5.5 maalia kertoimella 1,84.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.