NHL:n viikonlopun tähdistöottelutapahtuma päättyi Pacificin juhliin, kun se voitti neljän divisioonan kesken pelatun leikkimielisen turnauksen. Välierässä se voitti Centralin divisioonan ja finaalissa Atlanticin.

Tapahtuma näytti yhdistävän pelaajia. Esimerkiksi San Jose Sharksin tsekkihyökkääjä Tomas Hertl ja Los Angeles Kingsin kippari Anze Kopitar ovat olleet LA Timesin jutun mukaan vihollisia, mutta viikonvaihteessa St. Louisissa heistä tuli kavereita.

– Aiemmin, seitsemän vuoden ajan vihasimme toisiamme, mutta nyt olemme hengailleet, joten kaikki on hyvin, San Josen tsekki virnuili.

Pelaajat ovat keskenään erityisen suuria vihollisia San Josen ja Los Angelesin pelatessa samassa divisioonassa.

– Jos häntä ei tunne, ei hänestä voi pitää, koska hän pelaa San Jose Sharksissa, kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja Kopitar velmuili.

– Mutta ei asia ihan niin ole.

Slovenialainen kertoi tietäneensä kollegastaan jotain NHL-kauden alla järjestettyjen mediatapaamisten ansiosta.

– Hän onkin erittäin mukana, tyylikäs mies. On vaikeaa alkaa vihaamaan häntä uudestaan. Olemme nauraneet, Kopitar jatkoi.

Kaksikon joukkuekaveri tähdistötapahtumassa oli NHL:n pistekunkku, Edmonton Oilersin Connor McDavid. Tapahtumassa oli muutakin hyvää kuin uusien tuttavuuksien luominen.

– Mielestäni täällä oli hauskaa, kanukki sanoi viitaten kolmella kolmea vastaan pelaamiseen.