No johan on: Tuomaristo käski vahtien riisua housunsa pois – toinen ei löytänyt korvaavia tilalle, peli jäi lopulta kokonaan kesken

© Kuva: Ilari Isotalo
Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Jääkiekon Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla koettiin viime viikon keskiviikkona Västervikin ja Karlskronan välillä todella omituinen, joskin sääntökirjan pykälien mukaan edennyt välikohtaus, kirjoittaa Expressen.

Sekä isäntien maalivahti Arvid Ljung että vieraiden torjuja Tanner Jaillet pelasivat ottelussa vääränlaisilla housuilla. Sääntökirjan mukaan niiden pitää olla samanväriset kuin joukkueiden muiden pelaajien housut.

Tuomaristo ei vahtien virheellisiä värejä niellyt, vaan passitti kummatkin riisumaan vääränväriset housut ja vaihtamaan ne oikeanlaisiin.

Kotijoukkueen Ljung löysi tauolla muihin joukkuekavereihin nähden yhtäläiset housut, mutta Jaillet sen sijaan ei. Hänen pelinsä jäi ylempien tahojen päätöksellä lopulta kokonaan kesken.

– Päätös tuli Jääkiekkoliitosta, johon tuomarit ottivat yhteyttä, Karlskronan Facebook-tilillä kirjoitettiin.

Ottelu kesti tavallista kauemmin, sillä housuepisodin takia kukaan ei tuntunut tietävän, että mitä oikein tapahtuu.

Västervik voitti kotiottelunsa luvuin 2-0 taottuaan kummatkin osumansa kolmannessa erässä.

LUE MYÖS:
Ruotsalaiskiekkoilija otti kantaa kuumaan perunaan – haukkui naiskiekon täysin lyttyyn: ”Tuote, jota kukaan ei halua nähdä – otteluissa ei ole lainkaan yleisöä”

Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!