Mikael Granlund onnistui ilouutisen jälkeen myös kaukalossa – saavatko siirtohuhut lisää vettä myllyyn?

© Kuva: Getty Images

Mikael ja hänen puolisonsa Emmi Granlund odottavat parhaillaan perheen toista lasta. Suomalaishyökkääjä juhlisti tuoretta ilouutista kaukalon puolellakin, kun hän viimeisteli toisen Nashville Predatorsin maaleista 5-2 tappiossa Toronto Maple Leafsille.

Kiekko pelattiin Granlundille suorassa hyökkäyksessä. Suomalaishyökkääjä tinttasi kiekon ranteella tyylipuhtaasti etukulmasta sisään.

Granlund on ollut viime aikoina jatkuvasti siirtohuhujen kohteena. Hänen sopimuksensa päättyy tähän kauteen, eikä Nashville ole pääsemässä pudotuspeleihin. Viimeiseen kolmeen otteluun suomalaishyökkääjä on iskenyt kaksi maalia, mikä varmasti nostaa kiinnostusta siirtomarkkinoilla entisestään.

Granlund on pelannut tällä kaudella 42 ottelua. Niissä hän on tehnyt tehot 9+8=17. Hänen tehotilastonsa on pakkasella kahden pykälän verran, mikä on erinomainen lukema muihin Nashville-pelaajiin verrattuna.