HIFK:n taskuraketti Iikka Kangasniemi kiinnostaa Ruotsissa, muutamat eri lähteet kertovat. Esimerkiksi Aftonbladet kirjoittaa, että etenkin Allsvenskanista nousua tavoitteleva MoDo on kiinnostunut hyökkääjästä, myös Malmö ja Kangasniemen nimi on yhdistetty huhuihin.

MoDon urheilujohtaja Fredrik Glader ampui huhut jostain syystä alas. Se on kuitenkin selvää, ettei Aftonbladet julkaisisi juttuaan ilman mitään perää.

– Iikka on hieno pelaaja, mutta hän ei kuulu meidän suunnitelmiin, joten en todellakaan halua kommentoida tätä, pamppu latasi lähteelle.

Samalla Aftonbladet kirjoitti, että useiden ruotsalaisseurojen urheilupäälliköt ovat olleet viime viikkoina Suomessa tutkimassa mahdollisia löytöjä kevään varalle.

Pian 25 vuotta täyttävä pienikokoinen (170 cm, 70 kg) hyökkääjä nakutti HIFK:ssä viime kaudella 39 runkosarjan pelissä tehot 22+14=36. Kevään 11 pudotuspeliottelua sujuivat vaisummin: 1+1=2.

Kuluvalla sesongilla Kangasniemi on ollut vieläkin vaisumpi. Runkosarjan 31 pelissä on syntynyt vain 6+11=17 pistettä. Oululaislähtöisellä hyökkääjällä on ollut vaikeuksia päästä edes kokoonpanoon, eikä häntä näy HIFK:n hyökkäystrioissa keskiviikkonakaan, kun joukkue isännöi Sportia.

LUE LIIGAJUTUISTA MYÖS:
No vihdoinkin! Martin Bergerin törttöilystä julki video, josta ottaa tolkkua ilman suurennuslasia – näin neljän ottelun pelikieltoa perusteltiin

Huikea tilastofakta! KooKoo voi olla pian Liigan ennätysjoukkue – uskomaton temppu hakee vertaistaan