Lehti: Huipputehot takonut suomalaispuolustaja saamassa yllättäen lähtöpassit – neuvottelee jo siirrosta muualle

© Kuva: Juha Tamminen

Puolustaja Otso Rantakarin seura on yllättäen vaihtumassa kesken kauden, paljastaa ruotsalainen SportExpressen.

Lehden saamien tietojen mukaan 26-vuotias suomalainen neuvottelee tällä hetkellä siirrosta SHL:ssä pelaavan Örebro HK:n kanssa. Sopimuksesta on jo tiettävästi sovittu suullisesti, mutta ruotsalaisseuran johto ei suostu kommentoimaan asiaa medialle.

Rantakari siirtyi kesken kauden sveitsiläiseen HC Davosiin, jossa hän on esiintynyt ainakin tehopisteiden valossa loistavasti. 26 ottelussa puolustaja on summannut peräti 20 (8+12) tehopistettä. Siitäkin huolimatta maisema on vaihtumassa, koska sveitsiläisseuran varakapteeni Magnus Nygren on tehnyt paluun joukkueen takalinjoille.