Montreal Canadiensiin täksi kaudeksi siirtyneen maalivahti Keith Kinkaidin kuluva kausi on ollut miehelle täysi painajainen.

Peräti 1,75 miljoonaa dollaria kaudesta tienaava jenkkivahti torjui vielä viime kauden alussa kiekkoja New Jersey Devilsin ykkösvahtina, joskin pudotus vuoden takaisesta on ollut karu. Vain kuusi ottelua surkein tilastoin Canadiensin maalilla pelannut Kinkaid pudotettiin hiljattain AHL-joukkue Laval Rocketiin, jossa meno näyttää sen kun synkistyvän.

Nyt maalivahti nousi otsikoihin lataamalla kiekon maaliin ottelussa Rochester Americansia vastaan. Miehen vahingossa kyseessä oli oma maali, johon kiekko pomppi Kinkaidin avauksen osuttua omaan pelaajaan ja kimmottua siitä verkon perukoille.

Voit katsoa maalin alta löytyvältä videolta:

Rochester Americans

@AmerksHockey
We’re not saying this belongs on #SCNotTop10, but...

@SportsCenter you should definitely check this one out 😅