Liiga
TPS – KalPa
Keskiviikko 11.12. klo 18:30

Samalla kun maajoukkueet valmistautuvat EHT turnaukseen, kotoisessa Liigassa pelataan otteluita. Ymmärrän tietysti, että loppuviikon ottelut tuottavat seuroille lipputulojen ja oheismyynnin muodossa paljon paremmin, mutta samalla jotkut joukkueet joutuvat tulemaan toimeen ilman maajoukkueessa edustavia kärkipelaajiaan. Kai tämä olisi jotenkin muuten ollut järjestettävissä?

Marko Virtanen on saanut jotain rotia Tepsin pelaamiseen, mutta raja siinäkin tulee vastaan: ylihintainen joukkue näyttää luokaltaan melko vaatimattomalta. Pahin taaperrus on silti ohi ja joukkue tulee noukkimaan pisteitä, mutta kympin sakkiin pääseminen teettää varmasti töitä. Kotiottelut ovat edelleen turkulaisille jonkunlainen peikko.

KalPa oli tipsijoukkueena jo viime viikonloppuna ja otti komean vierasvoiton Jukureista tennislukemin 0-6. Voittoja on tullut muualtakin ja Tommi Miettisen sakki on noussut sarjassa kymmenenneksi. Balasz Sebokin johtama ykköskenttä on ollut hyvässä iskussa viime ajat. Maajoukkueen suhteen KalPa antaa yhden pelaajan verran tasoitusta: puolustaja Mikael Seppälä on valittu Leijonien matkaan tällä viikolla.

Lyö vetoa ottelusta:

Itselleni tämä ottelu on lähes tasabuukki ja markkinoiden pitäessä TPS:ää suosikkina vedän vastapalloon. KalPan kertoimet palkitsevat siinä määrin, että kyllä tästä pienen value betin saa aikaiseksi. Vetosuositus on KalPa voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,65.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO