Nuorten Leijonien lupaus selvisi verisestä töötistä säikähdyksellä – on jo päässyt treenaamaan, joukkue vaihtuu torstaina

© Kuva: Leijonat.fi

Reilu viikko sitten Ilvestä vastaan Panu Miehon töötin jälkeen vakavan oloisesti loukkaantunut Jukurien Tappara-laina Patrik Puistola alkaa olemaan jo parempaan päin, Jukurit tiedotti Twitter-tilillään. Jäälle verta vuotanut pelaaja kannettiin tupsukorvia vastaan jäältä pois paareilla, ja tuon töötin jälkeen jopa erätauko alkoi etuajassa.

Nyt hyökkääjälupauksesta on viestittävänä siis parempia uutisia. Jukurit kertoi, että Puistolan toipuminen on edennyt, ja että hyökkääjä on päässyt jo treenaamaan jään ulkopuolella.

Pelaajan urakka Mikkelissä päättyy keskiviikkona, kuten lainasopimuksessa lukeekin. Menetys on Liigassa pohjaa päin vajoavalle mikkeliläislaumalle paha, sillä Nuorten Leijonien MM-kisaehdokkaaksi nimetty pelaaja iski Jukureille seitsemässä ottelussa tehot 3+2=5. Puistola toi kokonaisvaltaiseen hyökkäämiseen sekä ylivoimaan juonikkuutta roppakaupalla.

Voit lukea tuosta kyseisestä Jukurit-Ilves-pelistä lisää painamalla tätä kohtaa.