NHL:ssä suomalaistulitus: Kakkospalkittu iski voittomaalin, tulokkaalle luotsin kehut – ”Niin kauan, kun hän tekee oikeita asioita, ei häntä ole syytä pistää penkille”

© Kuva: Getty Images
Torstaiyönä Vegas ja Chicago askissa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Pittsburgh Penguinsin reppuun toisessa erässä vain reilun seitsemän minuutin aikana kolmesti osunut Montreal Canadiens otti toisen perättäisen voittonsa NHL:ssä lukemin 4-1. Ottelun yksi avainpelaajista oli tehot 1+1=2 iskenyt ja voittomaalista vastannut Joel Armia.

Kamppailun kakkostähdeksi valittu suomalaishyökkääjä sivalsi pelin voittomaalin näin. Syöttöpisteen Armia sai 3-1-häkkiin, jonka ykkössyöttäjä oli maanmies Artturi Lehkonen.

– Kaikki asiat tapahtuivat nopeasti. Yritin vain saada kiekkoa ylös ja se oli kiva homma, että tämä toimi, kauden 11:nnen pönttönsä kiskaissut pelaaja sanoi paikallislehti Montreal Gazettelle.

Leskinen ihastuttaa

Habsin päävalmentaja Claude Julien oli syy siihen, että myös pakki Otto Leskinen (+1) nousi pelissä valokeilaan. Tehoitta jäänyt pieksämäkeläispuolustaja pelasi ottelussa uransa isoimmat minuutit, kun peliaikaa tippui 12.03. Kolmannessa erässä Leskinen kävi askissa säännöllisesti.

– Tämä on merkki siitä, että hän pystyy käsittelemään asioita paremmin. Niin kauan, kun hän tekee oikeita asioita, ei häntä ole syytä pistää penkille, luotsi järkeili.

– Kolmannessa erässä hän sai vaihtoja säännöllisesti, koska hän pelasi vakaasti. Jos aiomme hänen tulevan sisään ja auttavan meitä, on meidän luotettava häneen.

Pens-koitos oli Leskiselle NHL-uran kolmas. Hänen minuuttinsa ovat nousseet ottelu ottelulta.

LUE MYÖS:
Aivan maaginen juhlamaali NHL:ssä! Sebastian Aho iski Teuvo Teräväisen huikeasta passista – selostajakin monttu auki: ”Haluan tietää, että tarkoittiko hän tuota?”

NHL-surkimuksen hirvittävä kierre jatkuu – Patrik Laineelta maaginen soolomaali, suomalaiskonkari järkyttävällä tavalla toiseksi viimeisenä eräässä tilastossa

Torstaiyönä Vegas ja Chicago askissa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!