NHL:ssä suomalaistulitus: Kakkospalkittu iski voittomaalin, tulokkaalle luotsin kehut – ”Niin kauan, kun hän tekee oikeita asioita, ei häntä ole syytä pistää penkille”

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguinsin reppuun toisessa erässä vain reilun seitsemän minuutin aikana kolmesti osunut Montreal Canadiens otti toisen perättäisen voittonsa NHL:ssä lukemin 4-1. Ottelun yksi avainpelaajista oli tehot 1+1=2 iskenyt ja voittomaalista vastannut Joel Armia.

Kamppailun kakkostähdeksi valittu suomalaishyökkääjä sivalsi pelin voittomaalin näin. Syöttöpisteen Armia sai 3-1-häkkiin, jonka ykkössyöttäjä oli maanmies Artturi Lehkonen.

– Kaikki asiat tapahtuivat nopeasti. Yritin vain saada kiekkoa ylös ja se oli kiva homma, että tämä toimi, kauden 11:nnen pönttönsä kiskaissut pelaaja sanoi paikallislehti Montreal Gazettelle.

Leskinen ihastuttaa

Habsin päävalmentaja Claude Julien oli syy siihen, että myös pakki Otto Leskinen (+1) nousi pelissä valokeilaan. Tehoitta jäänyt pieksämäkeläispuolustaja pelasi ottelussa uransa isoimmat minuutit, kun peliaikaa tippui 12.03. Kolmannessa erässä Leskinen kävi askissa säännöllisesti.

– Tämä on merkki siitä, että hän pystyy käsittelemään asioita paremmin. Niin kauan, kun hän tekee oikeita asioita, ei häntä ole syytä pistää penkille, luotsi järkeili.

– Kolmannessa erässä hän sai vaihtoja säännöllisesti, koska hän pelasi vakaasti. Jos aiomme hänen tulevan sisään ja auttavan meitä, on meidän luotettava häneen.

Pens-koitos oli Leskiselle NHL-uran kolmas. Hänen minuuttinsa ovat nousseet ottelu ottelulta.

LUE MYÖS:
Aivan maaginen juhlamaali NHL:ssä! Sebastian Aho iski Teuvo Teräväisen huikeasta passista – selostajakin monttu auki: ”Haluan tietää, että tarkoittiko hän tuota?”

NHL-surkimuksen hirvittävä kierre jatkuu – Patrik Laineelta maaginen soolomaali, suomalaiskonkari järkyttävällä tavalla toiseksi viimeisenä eräässä tilastossa


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.