Viime aikoina Carolina Hurricanesissa yhdessä kovia pisteitä latoneiden Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen yhteispeli näytti toimivan maagisella tavalla myös keskiviikkoyönä voitto-ottelussa Edmonton Oilersia vastaan.

Kakkosketjun sentteri Aho iski kaksi maalia ja hänen laiturinsa Teräväinen kaksi syöttöpinnaa. Suomalaisduo todisti yhteispelinsä saumattomuuden etenkin ensimmäisessä häkissä, joka oli kaksikolta täysin hävytön taidonnäyte. Teräväisen syöttö tähän häkkiin oli maailmanluokan passi. Maali sai jopa asiantuntijoiden montut ammolleen.

– Haluan tietää, että tarkoittiko hän tuota? ottelun selostaja kummasteli osumaa, joka oli Aholle NHL-uran sadas runkosarjassa.

Canes paineli ottelussa selvään 6-3-voittoon. Teräväinen on joukkueensa toiseksi tehokkain pistemies saldolla 7+24=31, Hurricanesin neljänneksi tehokkaimman, eli Ahon pistesaalis on puolestaan 18+11=29.

LUE MYÖS:
NHL-surkimuksen hirvittävä kierre jatkuu – Patrik Laineelta maaginen soolomaali, suomalaiskonkari järkyttävällä tavalla toiseksi viimeisenä eräässä tilastossa