Montreal Canadiens on päättänyt tehdä maalivahtiosastolleen muutoksia.

Kanadalaisseura tiedottaa Twitterissä, etä se on asettanut kakkosmaalivahtina toimineen Keith Kinkaidin siirtolistalle. Näin ollen 30-vuotias yhdysvaltalainen vaihtaa NHL-seuraa tai jatkaa kauttaan AHL:ssä, jossa hän on pelannut viime kaudella 2014-15.

New Jersey Devilsistä NHL-kartalle ponnistanut Kinkaid ei ole vakuuttanut viime vuosina. Edelliskaudella hän edusti Devilsin lisäksi Columbus Blue Jacketsia, jossa hän ei päässyt pelaamaan otteluakaan.

Heinäkuussa Kinkaid kaupattiin puolestaan Canadiensiin, jossa hän on esiintynyt kuudessa ottelussa heikolla torjuntaprosentilla 87,5.

Canadiens Montréal

@CanadiensMTL
Les Canadiens ont annoncé aujourd’hui avoir placé le nom du gardien Keith Kinkaid au ballottage de la LNH.

Canadiens announced that goaltender Keith Kinkaid has been placed on NHL waivers today.