Carolina Hurricanesin Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen todistivat keskiviikkoyönä ties monennen kerran sen, että pelaajien kemiat kohtaavat hulppealla tavalla. Ensiksi mainittu iski tehot 2+1=3 ja jälkimmäinen pisteet 0+1=1.

Suomalaisten yhdessä juonima maali oli sellaisen luokan suoritus, että sitä voisi kuvailla jopa naurettavaksi maaliksi – siis hyvällä tavalla. Katsokaapa Ahon reaktio hänen iskettyä kiekon pömpeliin tällä tavalla Teräväisen aivan tajuttoman passin jälkeen.

Suomisanakirja-nettisivusto antaa naurettavalle synonyymivaihtoehdoiksi muun muassa sanat ”mieletön”, ”mahdoton”, ja ”absurdi”. Jokainen voi päättää itse, mikä sana kuvailisi Teräväisen syöttöä parhaiten.

Pelaajat ovat olleet Carolinan kantavia voimia tällä kaudella. Teräväinen on iskenyt pinnat 7+27=34 ja Aho saldon 20+13=33. Noilla lukemilla irtoavat joukkueessa ylivoimaisesti maali- ja syöttöpörssin kärkipaikat.

Otteita pelaajien kemioiden kohtaamisesta on nähty pisteiden takomisen lisäksi lähiaikoina järjettömien taideteoksien myötä. Voit katsoa yhden kauden komeimmista maaleista täältä.

LUE MYÖS:
Patrik Laine jäi Sebastian Ahon jalkoihin NHL:ssä! Kumpikin pääsi maalien makuun