NHL:ssä nähtiin viime yönä suomalaistähtien kohtaaminen, kun Winnipeg Jets ja Carolina Hurricanes ottivat toisistaan kaukalossa mittaa. Carolina oli ottelussa lopulta vahvempi 6-3 lukemin.

Sebastian Aho iski suomalaisista ensimmäisenä maalin ottelun toisessa erässä. Maali oli kaunis näyte hänen ja Teuvo Teräväisen kemiasta. Teräväinen heitti sokkosyötön Aholle maalin kulmalle, joka pääsi tuikkaamaan kiekon sisään.

Patrik Laine vastasi vain muutama minuutti myöhemmin. Hän ohjasi puolustajan viivalaukauksen sisään maalin edustalta.

Aho painoi lisää kaasua ja iski toiseen erään vielä toisen osuman. Hän pääsi nokikkain vastustajan maalivahdin kanssa ja uitti kiekon rystyllä längistä sisään.

Tehojen valossa ottelu oli suomalaisille erinomainen: Laine (1+0), Aho (2+1) ja Teräväinen (0+1). Kolmikosta pistepörssin ykkönen on Teräväinen, (7+27=34), Aho kakkonen (20+13=33) ja Laine on kolmosena (11+21=32).

Voit katsoa Ahon illan ensimmäisen osuman alta.