Jättisiirto lähellä? NHL-supertähti vedettiin yllättäen pois kokoonpanosta

© Kuva: Getty Images
Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

NHL:ssä jo viikkojen ajan uumoiltu New Jersey Devilsin supertähti Taylor Hallin siirto toisaalle vaikuttaisi olevan nyt lähempänä kuin koskaan aiemmin.

Viimeistä sopimusvuottaan itäisen konferenssin hännille jumahtaneen Devilsin riveissä pelaava 28-vuotias toissa kauden Hart-voittaja vedettiin pois joukkueensa pelaavasta kokoonpanosta vain hetki ennen lauantaiyön vierasottelua Colorado Avalanchea vastaan.

25 tehopistettä 30 ottelussa tällä kaudella iskeneen Hallin on arveltu siirtyvän loppukaudeksi juuri Avalanchen riveihin, jolla olisi palkkakatossaan tilaa myös kanadalaistähden kiinnittämiseen pidemmällä jatkosopimuksella.

NHL-medioissa uskotaan yleisesti Hallin vetämisen pois kokoonpanosta kielivän vahvasti sen puolesta, että miehen kauppaaminen on viikkojen huhumyllyn jälkeen erittäin lähellä, eikä Devils halua juuri nyt ottaa pienintäkään riskiä tähtipelaajan loukkaantumisesta ennen sitä.

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!