HIFK räväytti: värväsi Liigassa kovaa tuhoa tehneen suomalaistaiturin

Liigassa tällä viikolla erittäin vahvasti esiintynyt HIFK on tehnyt kovan luokan pelaajahankinnan.

Helsinkiläisseura on tiedottanut Bättre Folk –jäsenilleen, että se tehnyt sopimuksen Ville Leskisen kanssa. 25-vuotias hyökkääjä herätti kiinnostusta monessa eri seurassa, mutta HIFK veti tällä kertaa pisimmän korren.

Leskinen on pelannut aiemmin tällä kaudella SHL:ssä, jossa hän edusti Färjestad BK:ta. Suomalaishyökkääjä ei onnistunut kuitenkaan seurassa odotetulla tavalla ja lopulta sopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Liigaan Leskinen on merkittävä hankinta, sillä hän sijoittui viime kaudella pistepörssin toiseksi tehoin 29+28=57. Tuolloin hyökkääjä edusti Kärppiä.

LUE MYÖS: Kaleva: Paluun Liigaan tekevä Ville Leskinen hylkäsi Kärppien tarjouksen – tässä syy