Asiantuntija povaa Jokereille huippukevättä: ”Vieraspelaamisessa menestyksen avaimet”

© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit
KHL:ssä SKA - Dinamo Minsk! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Kovavireinen Jokerit isännöi Moskovan Spartakia maanantaina klo 18.30 Hartwall Arenalla.

Narripaidat otti viime viikon kolmen pelin vieraskiertueelta komeasti kolme voittoa ja nousi läntisessä konferenssissa neljänneksi. Jokerit haki voitot idän kovien joukkueiden Ufan, Barysin ja Sibirin kotihalleista. Nyt edessä on viimeinen rutistus ennen maaottelutaukoa, kun Jokerit isännöi Spartak Moskovaa.

Jokerit on tällä kaudella ottanut isoja voittoja vieraskaukaloissa, joista ehkä maukkaimpana lokakuussa haettu 3-0-voitto hallitsevan mestari TsSKA:n kotipesästä. Kevään pudotuspelejä ajatellen narripaitojen esitykset lupailevat menestyksekästä pudotuspelikevättä.

– Jokereiden vieraspelaamisessa on menestyksen avaimet. Kolme voittoa viime reissulta, UFA, Sibir ja Barys, kovia joukkueita. Kotipelien suoritustaso sen sijaan heittelee vielä liikaa, toteaa Viasatin jääkiekkoasiantuntija ja ex-huippupeluri Esa Pirnes SuomiKiekko-sivustolle.

Perjantaisesta Sibir-ottelusta Jokerien kokoonpanosta puuttui Linnan juhlissa edustaneet Marko Anttila, Mikko Lehtonen ja Veli-Matti Savinainen, lisäksi Teemu Eronen oli sivussa henkilökohtaisten syiden takia. Nyt kaikki neljä ovat jälleen joukkueen mukana kokoonpanossa. Loukkaantumisten vuoksi maanantain pelistä ovat sivussa Oliver Lauridsen, Nicklas Jensen ja Saku Mäenalanen.

Jokerit ja Spartak ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja molemmilla kerroilla moskovalaiset ovat vieneet voiton. Kohtaamiset tapahtuivat lokakuun lopulla ja Helsingissä Spartak oli parempi maalein 3-2, ja Moskovassa se vei voiton lukemin 4-2.

Jokerit – Spartak Moskova maanantaina klo 18.30 Hartwall Arenalla. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Viasatin kanavilla ja Viaplayssa.

Kimmo Mäkinen


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

KHL:ssä SKA - Dinamo Minsk! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!