Ura mahalaskussa: 7 miljoonan dollarin NHL-tähtihyökkääjälle nöyryyttävä kohtalo – valmentaja heitti vielä kylmän piikin!

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyersin tähtihyökkääjän James van Riemsdykin kausi on lähtenyt vaikealla tavalla liikkeelle.

30-vuotias jenkkihyökkääjä viilettää parhaillaan hyytävässä 10 ottelun maalittomassa putkessa, eikä muutenkaan tällä kaudella 25 otteluun kertynyt pistesaldo 4+6=10 herätä paljoa hurraa-huutoja.

Sanomattakin selvää, että jättimäistä seitsemän miljoonan dollarin palkkaa nauttivalta pelimieheltä odotetaan rutkasti enemmän.

Flyersin päävalmentajalla Alain Vigneaultilla loppui jo kärsivällisyys van Riemsdykin suhteen, sillä tähtihyökkääjä heivattiin viime viikolla nelosketjuun Michael Rafflin ja Tyler Pitlickin vierelle.

Vigneault antoi torstaina palaa median edessä, kun puheeksi tuli viime kaudella 66 ottelussa 27 maalia tulittanut jenkkihyökkääjä.

– Flyersin johtohenkilöiden jäsenenä sekä päävalmentajana kerron, että tällaiset asiat ovat pienestä kiinni. Pelaajat sanovat, että: ”anna minulle lisää peliaikaa, niin pelaan paremmin.” Siihen minä vastaan: ”pelaa paremmin, niin annan sinulle enemmän jääaikaa.” Olemme kyllä antaneet hänelle ylivoima-aikaa, mutta hän on tehnyt vain yhden maalin tähän mennessä, Vignault tilitti Philadelphia Inquirer -lehdelle.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!