Positiivisesti yllättänyt liigajoukkue teki tärkeän jatkosopimuksen – ”Hyvän ja huonon päivän ero on pieni illasta toiseen”

Liigakauden kohtuullisen pirteästi aloittanut Jukurit tiedotti kotisivuillaan, että se on solminut yhden kauden mittaisen jatkosopimuksen 27-vuotiaan maalivahti Sami Rajaniemen (arkistokuvassa) kanssa.

Pelaaja on torjunut tällä kaudella 21 ottelussa prosentein 89,9. Päästettyjen maalien keskiarvo on 2,74. Etenkään prosentit eivät kerro koko totuutta siitä, kuinka hyvin Rajaniemi on Jukurien maalilla onnistunut.

– Hän on noussut omien henkilökohtaisten tavoitteidensa mukaisesti pitkäjänteisellä työllä Liigan ykköstorjujien joukkoon. Hyvän ja huonon päivän ero on pieni illasta toiseen, urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari sanoi.

Hänen mukaansa Rajaniemen pitkä, yhdeksän kauden kokemus miesten peleistä näkyy pelaajan kehityskaaressa.

– Maalivahtien pelissä on kyse paljon henkisestä kantista ja toipumiskyvystä, jotka ovat Rajaniemen kohdalla saaneet kypsyä ja kehittyä pitkän ajan kuluessa.

– Hän ei sovi kliseiseen kuvaan yksilöurheilijamaisesta maalivahdista, vaan hän on erittäin joukkueorientoitunut pelaaja, jolla on hyvin itsearviointikyky ja positiivinen tsemppi elämässä, Holtari kuvaili.

Rajaniemelle sopimuksen allekirjoittaminen oli helppoa.

– Täällä on ollut erinomaiset olosuhteet kehittyä jääkiekkoilijana. Uskon, että kehitys jatkuu edelleen, sillä itselläni on kova motivaatio tehdä juuri täällä töitä.

Liigan viikonloppu alkaa tänään kuudella ottelulla. Ne pääsevät vauhtiin tuttuun tapaan kello 18.30 alkaen.

LUE LIIGAJUTUISTA MYÖS:
TPS tiedottaa: Raimo Helminen joukkueen päävalmentajaksi – ”Ei noussut todellakaan karvat pystyyn”

Kansa reagoi, Raimo Helmisen palkkaaminen liigajoukkue TPS:ään saa tyrmäyksen: ”Näytöt täysin nollatasoa – jotenkin käsittämätön päätös”


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!