Liigassa syvällä rypevä TPS tiedotti kotisivuillaan, että Raimo Helminen toimii joukkueen päävalmentajana ensi kaudella.

Helminen siirtyy vuoden mittaisella sopimuksella TPS:n peräsimeen Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueesta, jonka päävalmentajana hän on joulukuussa käynnistyvissä MM-kilpailuissa.

Kiekkoikonin palkkaaminen TPS:n peräsimeen sai ihmiset reagoimaan esimerkiksi Twitterissä. Kommentit olivat tuoreeltaan pääasiassa negatiivissävytteisiä.

– Veikkaan, että kaudella 20-21 ensimmäisenä Liigassa potkut saa Helminen, Suomen EHT-turnauksesta jumbotronilta tuttu Ossi Arvela kirjoittaa.

Ossi Arvela

@OssiArvela
Veikkaan, että kaudella 20-21 ensimmäisenä Liigassa potkut saa Helminen #Liiga #Kiekkoveikkaukset #HCTPS

– Mulle on jäänyt täysin epäselväksi, miten ihmeessä ja kummassa Raimo Helminen saa jatkuvalla syötöllä valmennuspestejä. Näytöt kuitenkin täysin nollatasoa. Jotenkin käsittämätön päätös, toimittaja Ville Hirvonen arvelee.

– Turussa mennyt Black Friday ja Aprillipäivä sekasin? eräs veistelee.

Antti Oivanen

@AOivanen
Turussa mennyt Black Friday ja Aprillipäivä sekasin?
#HCTPS #Liiga

– Meillä Turussa ei ensi kaudellakaan ole A toria B Börsiä C syytä juhlia, joten Helmisen Raimo on luonteva valinta jäkisjengin valkuksi. Saisko Essin mukaan talkoisiin? toimittaja Jani Mesikämmen virnistelee.

Jani Mesikämmen

@Karhuherra
Meillä Turussa ei ensi kaudellakaan ole A toria B Börsiä C syytä juhlia, joten Helmisen Raimo on luonteva valinta jäkisjengin valkuksi. Saisko Essin mukaan talkoisiin? #Liiga #HCTPS #jäkis

– Mielestäni TPS:n jatkuva poukkoilu sanoissa, teoissa, UTJ- ja päävalmentajavalinnoissa kielii vain siitä, ettei toiminnalla edelleenkään ole selvää päämäärää. Rahalla ostetaan mitä saadaan, katseet on tähdissä ja varpaat mudassa, yksi kirjoittaa.

Dani Saarinen

@DaniSaarinen
Mielestäni TPS:n jatkuva poukkoilu sanoissa, teoissa, UTJ- ja päävalmentajavalinnoissa kielii vain siitä, ettei toiminnalla edelleenkään ole selvää päämäärää. Rahalla ostetaan mitä saadaan, katseet on tähdissä ja varpaat mudassa. #HCTPS #Liiga

– Kyllä piti hetki silmiä hieroa. Vuoden pahvi, tuntuu hyvin erikoiselta ratkaisulta… selostaja Juho Kokko näkee.

Juho Kokko

@JuhoKokko_
Avasin pädin ja näytöllä luki ”Raipe Helminen TPS:n päävalmentajaksi”

Kyllä piti hetki silmiä hieroa. 👀 vuoden pahvi, tuntuu hyvin erikoiselta ratkaisulta... #HCTPS #Liiga

LUE MYÖS:
TPS tiedottaa: Raimo Helminen joukkueen päävalmentajaksi – ”Ei noussut todellakaan karvat pystyyn”