Kansa reagoi, Raimo Helmisen palkkaaminen liigajoukkue TPS:ään saa tyrmäyksen: ”Näytöt täysin nollatasoa – jotenkin käsittämätön päätös”

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa syvällä rypevä TPS tiedotti kotisivuillaan, että Raimo Helminen toimii joukkueen päävalmentajana ensi kaudella.

Helminen siirtyy vuoden mittaisella sopimuksella TPS:n peräsimeen Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueesta, jonka päävalmentajana hän on joulukuussa käynnistyvissä MM-kilpailuissa.

Kiekkoikonin palkkaaminen TPS:n peräsimeen sai ihmiset reagoimaan esimerkiksi Twitterissä. Kommentit olivat tuoreeltaan pääasiassa negatiivissävytteisiä.

– Veikkaan, että kaudella 20-21 ensimmäisenä Liigassa potkut saa Helminen, Suomen EHT-turnauksesta jumbotronilta tuttu Ossi Arvela kirjoittaa.

– Mulle on jäänyt täysin epäselväksi, miten ihmeessä ja kummassa Raimo Helminen saa jatkuvalla syötöllä valmennuspestejä. Näytöt kuitenkin täysin nollatasoa. Jotenkin käsittämätön päätös, toimittaja Ville Hirvonen arvelee.

– Turussa mennyt Black Friday ja Aprillipäivä sekasin? eräs veistelee.

– Meillä Turussa ei ensi kaudellakaan ole A toria B Börsiä C syytä juhlia, joten Helmisen Raimo on luonteva valinta jäkisjengin valkuksi. Saisko Essin mukaan talkoisiin? toimittaja Jani Mesikämmen virnistelee.

– Mielestäni TPS:n jatkuva poukkoilu sanoissa, teoissa, UTJ- ja päävalmentajavalinnoissa kielii vain siitä, ettei toiminnalla edelleenkään ole selvää päämäärää. Rahalla ostetaan mitä saadaan, katseet on tähdissä ja varpaat mudassa, yksi kirjoittaa.

– Kyllä piti hetki silmiä hieroa. Vuoden pahvi, tuntuu hyvin erikoiselta ratkaisulta… selostaja Juho Kokko näkee.

LUE MYÖS:
TPS tiedottaa: Raimo Helminen joukkueen päävalmentajaksi – ”Ei noussut todellakaan karvat pystyyn”