Pittsburgh Penguinsin järkyttävä epäonni jatkuu – tähtipuolustaja sekä luottosentteri pitkään sivussa

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguinsin karmea epäonni kärkipelaajien loukkaantumisten suhteen ei ota laantuakseen.

Alkukauden aikana käytännössä katsoen kaikki suurimmat tähtipelaajat Jevgeni Malkinista, Sidney Crosbysta ja Kris Letangista alkaen ovat olleet vuorollaan sivussa tositoimista erinäisten loukkaantumisten riivaamina.

Perjantai-ilta toi jälleen lisää jobinpostia Penguins-leiriin, kun tieto täksi kaudeksi joukkueeseen hankitun sentteri Nick Bjugstadin sekä joukkueen puolustuksen johtajiin lukeutuvan Justin Schultzin pitkistä sairaslomista kantautui julkisuuteen.

Bjugstad joutuu lihasvamman vuoksi leikkaukseen, josta kuntoutuminen vie seuran tiedotteen mukaan noin kahdeksan viikkoa. Schultz puolestaan on päävalmentaja Mike Sullivanin mukaan ”pidempään sivussa” alavartalovamman vuoksi. Schultzin paluuaikataulusta ei ainakaan toistaiseksi annettu julkisuuteen tarkempia tietoja.

Kaksikon tippuminen pelaavasta kokoonpanosta on Penguinsille karmea takaisku myös siksi, että sekä hyökkäyksen ykköstähti Crosby, että ykköspuolustaja Letang ovat jo valmiiksi sivussa joukkueen vahvuudesta.