Colorado Avalanchen ykkössentteri Nathan MacKinnon pelaa uskomatonta alkukautta. Viime yönä hän vastasi Colorado Avalanchen ainoasta maalista ja venytti näin kauden aloituksen pisteputkensa jo 13 ottelun mittaiseksi.

2000-luvulla ainoastaan kolme pelaajaa on pystynyt parempaan. Kaudella 1999-00 Jaromir Jagr pääsi pisteille jokaisessa kauden 15 ensimmäisessä ottelussa. Henrik Zetterberg pisti paremmaksi kaudella 2007-08, jolloin hän aloitti syksyn 17 ottelun pisteputkessa.

2000-luvun selkeä kuningas on kuitenkin Dany Heatley. Kanadan maajoukkuetähti aloitti kautensa uskomattomassa 22 ottelun pisteputkessa.

Listalle yltää myös Sebastian Aho, joka pääsi viime kaudella pisteille kauden 12 ensimmäisessä ottelussa. Viime yön maalillaan MacKinnon pyyhkäisi hänen ohitseen.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Make that 13 straight games with a point to start the season for @Mackinnon9. #NHLStats