NHL-supertähdeltä jyrähtävä kuitti kulttivahdille: ”V***u jätkä, turpa kiinni ja nappaa ne kiekot”

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyers tähtihyökkääjän Jakub Voracekin vierailu ex-NHL-tappelija Paul Bissonnetten Spitting Chicklets -podcastissa on puhuttanut kiekkomaailmassa.

Bissonnetten ja Voracekin yksi keskustelun aiheista oli Flyersin surullisen kuuluisa maalivahtihistoria.

Kokenut tshekkihyökkääjä uskoo, että Carter Hartin ansiosta Philadelphiassa ei tarvitse kärsiä maalivahtiongelmista pitkään aikaan.

– Pidän siitä Hartin ominaisuudesta, että hän pystyy pelaamaan paineen alla. Hän on 21-vuotias ja kaikki asiat riippuvat hänestä. Hän on se maalivahti, jota Philadelphiassa on etsitty 30 vuoden ajan, Voracek ylisti jengitoveriaan.

Ainakin yksi entinen Flyers-vahti muistuu Voracekin mieleen vähemmän hyvällä tavalla.

Ilja Bryzgalov oli täällä, mutta hänessä vaikutti olevan jokin vialla. Sanon vain sen. Hänen tilastonsa, erityisesti toisella kaudella, eivät olleet edes niin huonot miltä ulkopuolelle näytti. Flyersilla vain meni poikkeuksellisen huonosti. Hänen haastattelunsa eivät totisesti olleet hyvä asia. Ne puheet jostain avaruudesta, ne… Kuuntele tämä, voit vitsailla silloin tällöin, kun ottelu ei ole menossa. Mutta hän yritti olla hauska joka ikinen päivä, ja moni ei pitänyt siitä. Halusin vain sanoa hänelle, että: ”vittu jätkä, turpa kiinni ja koppaa ne kiekot”, Voracek täräytti.

LUE MYÖS: Isä 14-vuotiaalle NHL-supertähdelle: ”Juo pari kaljaa, niin nukut paremmin”