Isä 14-vuotiaalle NHL-supertähdelle: ”Juo pari kaljaa, niin nukut paremmin”

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyers tähtihyökkääjän Jakub Voracekin vierailu ex-NHL-gooni Paul Bissonnetten huippusuosioon nousseessa Spitting Chicklets -podcastissa puhuttaa rapakon takana.

Voracek antoi podcastissa poikkeuksellisen suoraa puhetta nuoruudestaan Tshekeissä.

– Kun olin nuori, niin en erityisemmin tarkkaillut dieettiäni. Se oli todella epäammattimaista touhua. Laitoin kuitenkin myöhemmin ruokavalioni kuntoon – en olisi muuten tässä. Kuunnelkaa, olen kotoisin Tshekeistä, meillä on sellaista ruokaa että… Kun Philadelphia Flyers saapui vieraaksi Prahaan, niin kysyin jätkiltä: ”ymmärrättekö nyt, miksi tulin loman jälkeen lihavana takaisin?” Voracek avasi.

Voracek sai isältään melkoisen erikoisen neuvon elämänlaadun parantamiseen.

– Kun olin nuori, niin tykkäsin juoda muutaman oluen ennen nukkumaanmenoa. Isäni sanoi minulle, että: ”juo pari kaljaa, koska niin nukut paremmin.” Minkä ikäinen olin silloin? No, ehkä noin 14-vuotias, mutta olin aika iso jätkä. Pelasin silloin 18-vuotiaita vastaan. Mutta ihan sama mitä tein illalla, muistin silti, että minun piti olla aina valmis harjoittelemaan aamulla, Voracek kertoo.