Liiga
KooKoo – HPK
Tiistai 12.11. klo 18:30

Kotoinen Liiga jatkuu maajoukkuetauon jälkeen ja edessä on vuoden pimeimmän ajan spurtti runkosarjassa – nyt jyvät erottuvat akanoista ja playoff -joukkueet alkavat erottua harmaasta massasta. KooKoo on syksyn yksi iloisimpia yllättäjiä ja onkin mielenkiintoista nähdä, pysyykö joukkueen vire myös tauon jälkeen yhtä hyvänä. HPK on hyvä mittari heti aluksi.

Joukkueet pelasivat Hämeenlinnassa vastakkain ennen maaottelutaukoa. KooKoo hallitsi erikoistilanteet paremmin ja vei lopulta ottelun selkein lukemin 1-5. Tämän jälkeen JYP pudotti kouvolalaiset maan pinnalle hakemalla pisteet Sumulaaksosta 0-4. Jussi Ahokas palkittiin hyvistä otteista tauon aikana jatkosopimuksella. Puolustuksen aukkoja täydentämään lainattiin Kerhosta Roope Laavainen.

HPK on KooKoota vain pisteen perässä Liigan tiiviissä keskikastissa. Antti Pennasella on ollut aikaa saada joukkueen rivejä suoraksi tauon aikana. Kerhossa on tuottanut vaikeuksia paikata viime kauden jälkeisiä menetyksiä, mutta tämä on ymmärrettävää. Laatuvalmentajana Pennanen tekee kyllä kaikkensa, jotta joukkue on valmis siinä vaiheessa, kun kauden ratkaisupelejä pelataan. Kriisissä HPK ei ole, mutta pelissä on eri osa-alueilla vielä kosolti parannettavaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Taukojen jälkeiset ottelut voivat olla melko arvaamattomia, eikä tipsaajalla tässä vaiheessa ole kovinkaan tukevaa selkänojaa. Näen isossa kuvassa joukkueiden väliset marginaalit melko pieninä ja tässä tilanteessa annan hyvin kevyen suosituksen vieraiden suuntaan tasoituksella. Vetosuositus on Tasoitusveto HPK +0.5 maalia kertoimella 1,88. Eli varsinaisen peliajan tasurilla tai voitolla ollaan lunastuksensyrjässä kiinni.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO