Dallas Stars otti viime yönä helpottavan voiton Calgary Flamesista 3-1 lukemin. Teksasilaisseuran alkukausi on ollut iso pettymys. Joukkue on kerännyt 19 ottelusta vain 20 pistettä, vaikka Dallasia povattiin läntisen konferenssin kärkijoukkueiden joukkoon.

Kriittisen voittomaalin ottelussa iski Justin Dowling. Osuma oli kanadalaishyökkääjän NHL-uran ensimmäinen ja samalla huikea yksilösuoritus, jossa hän lirutteli kärsivällisesti kiekon etukulmasta sisään.

Maali tuli erinomaiseen saumaan muutenkin kuin itse ottelun kannalta. Dowling on Calgarysta kotoisin, ja katsomossa oli paljon sukulaisia ja ystäviä. Valitettavasti maali jäi äidiltä vain näkemättä varsin inhimillisestä syystä.

– Olin hakemassa juomaa, Dowlingin äiti paljasti Sportsnetin lähetyksessä.

Voit katsoa Dowlingin maalin alta.

NHL

@NHL
This Justin Dowling goal is such a drag (in the best way possible).