KHL
Jokerit – Torpedo
Lauantai 02.11. klo 16:00

Myös KHL on jäämässä maaottelutauolle: Jokereiden viimeinen ottelu ennen paussia pelataan lauantaina kotona Torpedo Nizhni Novgorodia vastaan. Jokerit ei ole pärjännyt Torpedolle kauden aikaisemmissa kohtaamisissa. Tämä – yhdessä orastavan tappioputken kanssa – on varmasti narripaidoille iso motivaattori lauantaina.

Torstaina Jokerit otti tylysti kuonoonsa Lokomotiv Jaroslavlilta lukemin 1-4. Lauri Marjamäen jokeripakka ei päässyt kunnolla hikeen missään vaiheessa, vaan teki vieraiden maalivahdista Ilja Konovalovista ottelun sankarin. Jokerien hyökkäyksiin lähdöt tukittiin ansiokkaasti ja tällä kertaa se riitti. Jokerit on tehoton ja siltä puuttuu KHL:ssä tarvittavaa tylyyttä. Virkamiesmäisyys paistaa otteista läpi ikävästi.

Torpedo ei ole paperilla Jokerien veroinen yhdistelmä, mutta se on isäntien kanssa Läntisen konferenssin keskikastissa. Ennen Helsingin vierailua Torpedolla oli kotiotteluiden sarja, jossa tuli voitto Lokomotivista, mutta tappiot Spartakille ja Kunlunille. Jos Jokerit pystyy nousemaan tasolleen eikä tällä kertaa sählää Torpedon kanssa ottelun lopussa, kotivoiton pitäisi olla täyttä realismia.

Lyö vetoa ottelusta:

Pienen suvantovaiheen ansiota Jokerien kotikertoimet ovat kiinnostavalla tasolla. Uskon sen verran tanakasti kotivoittoon, että kevyttä pelisuositusta voi kotivoitosta antaa: vetosuositus on Jokerit voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,07.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO