Ilves – Sport: Jatkuuko sama meno sarjatauon jälkeen?

Liiga
Ilves – Sport
Keskiviikko 13.11. klo 18:30

Keskiviikon toisen liiganoston otan Ilveksen ja Sportin välisestä kamppailusta. Joukkueet ovat menneet ennen sarjataukoa täysin eri suuntiin – Sportin taaperrusta on ollut jopa tuskallista katsoa, kun taas valmentajanvaihdoksen jälkeen Ilves on ollut yksi Liigan kuumimmista joukkueista. Tauon jälkeisissä peleissä voi olla joskus arvaamattomia elementtejä, mutta pystyykö Sport parantamaan oleellisesti siitä, mitä tähän asti on nähty?

Ilves on ollut siis Jouko Myrrän alaisuudessa liekeissä. Suurin ero on nähty puolustuspelissä – Ilveksen maalin edessä ei voi enää olla yhtä vapautuneesti kuin alkukaudesta. Vapautuneisuus on kuitenkin heijastunut myös muihin pelin osa-alueisiin: mm. ylivoimapeli on ollut viime ajat murhaavalla tasolla. Ilves teki taukoa edeltävissä kolmessa ottelussa yhteensä 17 maalia, joten hyökkäyspäässä ruuti on ollut kuivaa. Etenkin Eemeli Suomen johtama ketju on ollut todella kovassa lyönnissä. Ennen kautta uumoiltu joukkueen laatu on viimein realisoitunut tuloksissa.

Sportin tuska taulukon häntäpäässä on ilmeistä. Niko Hovinen ei ole tuonut maalivahtipeliin oleellista parannusta, puolustuspeli ei ole toiminut juuri nimeksikään ja hyökkääjistä Roope Talaja kuuluu Sportin harvoihin onnistujiin. Viimeisessä ottelussa ennen maaottelutaukoa Sport sai luotua paikkoja Pelicansia vastaan, mutta kypsiin ratkaisuihin ei pystytty silloin kun siihen olisi ollut tarvetta. Hakametsässä tehtävä on merkittävästi haastavampi kovassa kunnossa olevaa Ilvestä vastaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Vaikka tätä ottelua kääntelee miten päin, täytyy jatkaa tutulla linjalla ja pitää Sport vastapelijoukkueena. Vetosuositus on Tasoitusveto, Ilves -1.5 kertoimella 1,78. Vetovoittoon vaaditaan siis vähintään kahden maalin kotivoitto.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.