HIFK:sta lähtöpassit saanut entinen NHL-peluri jatkaa uraansa Saksassa

© Kuva: Getty Images
TPS ja Sport ottavat yhteen! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

HIFK:sta kesken viime kauden lähtöpassit saanut Lucas Lessio pelaa myös tällä kaudella Euroopassa.

26-vuotias kanadalaishyökkääjä on ollut alkukauden pelaamatta, mutta nyt hän on päässyt sopimukseen DEL-liigassa pelaavan Grizzlys Wolfsburgin kanssa. Saksalaisseura tiedotti sopimuksesta maanantaina.

NHL:ssäkin pelannut Lessio muistetaan hyvin Liigasta, sillä hän pelasi viime kaudella HIFK:n mukana 16 ottelua, joissa hän saalisti 11 (6+5) tehopistettä. Sopimus purettiin marraskuussa, kun syyksi perusteltiin, ettei sopivaa roolia löytynyt.

HIFK:n jälkeen Lessio siirtyi Tshekin pääsarjassa pelaavan HK Hradec Kraloveen.

TPS ja Sport ottavat yhteen! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!