Vastustajaa turpaan lätkineen liigapelaajan veli pudotettiin tylysti rajussa tappelussa – tyrmääjältä yllättävä reaktio: ”Inhottavaa nähdä jotain tuollaista”

© Kuva: Getty Images

Liigajoukkue Lukossa pelaavan pakki Kristian Pospisilin, 23, pikkuveli Martin Pospisil, 19, on päässyt otsikoihin rajun tappelunsa takia. AHL-joukkue Stockton Heatissa pelaava tsekki otti äskettäin yhteen jutun arkistokuvassa olevan Colby Caven kanssa.

Bakersfield Condorsissa hyökkäävä Cave otti tovin osumia vastaan, kunnes hän yhdellä lyönnillä pudotti Pospisilin jään pintaan. Osuma oli pelottavan näköinen, sillä tsekkipelaaja ei tuntunut reagoivan heti tappelun jälkeen mihinkään. Näet kaksikon välisen nujakan ohesta.

Tapaus kuitenkin päättyi myöhemmin varsin yllättävästi ja iloisesti. Tyrmääjä, eli Cave oli itse ottanut Pospisiliin yhteyttä viestitse.

– Hei kaveri, se on Cave toiselta puolelta. Halusin vain tavoittaa sinut ja tarkistaa, että olethan kunnossa. Inhottavaa nähdä jotain tuollaista. Olet kova poika ja arvostan tyyppiä, joka puolustaa itseään. Toivottavasti kuntoudut nopeasti, kaveri, Cave oli kirjoittanut Pospisilin Twitter-tilin kuvan mukaan.

– Hei kaveri. Kaikki ookoo. Se oli hyvä tappelu. Kiitos tsekkaamisesta, Pospisil vastasi.

Tappelussa lukua ottanut soturi kertoi Twitter-kuvansa saatetekstiin, ettei hän muista tapauksesta mitään.

– Ja hyvä niin.

Liekö Pospisil saanut aivotärähdyksen, kun muistikuvat ovat hatarat.

– Toivottavasti näen sinut takaisin askissa, Cave vastasi vielä.

Kuluva kausi on tsekkihyökkäjäälle uran ensimmäinen AHL:ssä. Viitisen vuotta vanhempi Cave puolestaan on pelannut sarjassa 241 runkosarjan peliä tehoin 43+74=117, 24 pudotuspeliottelua ovat tuoneet tehot 3+6=9.

Cave on käynyt myös NHL:n puolella. Siellä pelejä on kertynyt runkosarjassa 58 kappaletta pistein 3+5=8.