Suomalaishyökkääjän NHL-unelmalle karu kolaus – U18-maailmanmestari passitettiin farmin farmiin

© Kuva: Getty Images
Tiistaina Valko-Venäjällä kolmas finaali - Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Boston Bruinsin organisaatiossa kiekkoilevan hyökkääjä Joona Koppasen NHL-unelma sai viikon alkajaisiksi varsin karun kolauksen.

Providence Bruinsin riveissä farmiliiga AHL:ssä kautensa aloittanut, Pikkuleijonien riveissä U18-kisojen MM-kultaa vuonna 2016 juhlinut hyökkääjä passitettiin nimittäin hakemaan vauhtia aina farmin farmista ECHL:stä asti.

Kolmatta kauttaan Pohjois-Amerikassa pelaava 21-vuotias Koppanen on esiintynyt AHL-seura Providencen riveissä yhteensä 56 ottelussaa tehoin 4+0. Tamperelainen edusti Suomea myös vuoden 2018 alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa.

Vielä muutama kausi sitten kovaa jälkeä A-nuorten SM-liigassa Ilveksen paidassa takonut 195-senttinen Koppanen on pelannut urallaan myös yhden kauden Ilveksen Liiga-joukkueessa. Mies solmi NHL-tulokassopimuksen kesällä 2017.

Tiistaina Valko-Venäjällä kolmas finaali - Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!