Mikko Koivun kipparoima Minnesota Wild on saanut urakalleen NHL:ssä järkyttävän huonon alun. Kun joukkue on voittanut seitsemästä pelistään vain yhden, on ilmapiiri päässyt laumassa murenemaan.

Tällä kaudella kaksi maalia iskenyt Jason Zucker kohautti äskettäin annettuaan sellaisia kommentteja, jotka joku olisi saattanut kuvitella dumaavan päävalmentaja Bruce Boudreauta. Hyökkääjä oli sanonut NHL.comin mukaan valmentajasta, että tämän tulisi keskittyä oikeiden asioiden tekemiseen.

Nyt Zucker pahoitteli ja selvensi lausuntojaan.

– Minulla ei ollut mitään tarvetta käyttää hänen nimeään kyseisessä kommentissa millään tavalla. Brucen nimen käyttäminen oli täysin minun syytäni, jenkki painotti.

Tosiasiassa pelaaja tarkoitti, että kaikkien olisi oltava parempia ja että kaikkien tulisi tehdä ja ponnistella enemmän.

– 99,9 prosenttia vastuusta on pelaajilla.

– Nämä ajat ovat vaikeita kaikille kopissa. Kaikki haluavat voittaa, kaikki haluavat tehdä oikeita asioita.

Läntisen konferenssin jumbojoukkueen luotsi antoi ymmärrystä pelaajalleen.

Wild yrittää kääntää kurssiaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Montrea Canadiensia vastaan. Perjantaiyönä Habs kuritti Minnesotaa luvuin 4-0.

– Meidän on varmistettava, että teemme kaikki pienetkin asiat 100-prosenttisesti, pelaaja näki.

LUE MYÖS:
Hämmentävään tilastofaktaan pystynyt suomalaispelaaja tuo iloa NHL:n floppijoukkueeseen – konkari kehui vuolaasti: ”Ketjumme on yhtenäinen”