NHL-puolustaja loukkaantui karmealla tavalla – selostajan möläytys sai agentin raivon valtaan: ”Olet todellinen p*skakasa!”

© Kuva: Getty Images

NHL:n toisen runkosarjapäivän ottelu Dallas Starsin ja Boston Bruinsin välillä sai ikävän käänteen kotijoukkueen konkaripuolustaja Roman Polakin loukkaannuttua karmealta tavalla.

33-vuotias Polak oli matkalla taklaamaan vieraiden hyökkääjä Chris Wagneria, mutta menetti tasapainonsa ja ajautui olkapää ja pää edellä suoraan päin laitaa. Puolustaja ei kyennyt tilanteen jälkeen liikuttamaan raajojaan, minkä seurauksena areenalle laskeutui pitkä hiljaisuus jokaisen paikalla olleen pidätellessä hengitystään.

Vierasjoukkue Bruinsin ottelut NESN:lle selostavan Jack Edwardsin kommentit pahalta näyttäneen loukkaantumisen jälkeen jättivät joka tapauksessa paljon toivomisen varaa. Selostaja kommentoi jäässä liikkumattomana maanneen Polakin tälliä seuraukseksi ”jääkiekkokarmasta”. Asiaan otti kantaa myös Polakin agentti Allan Walsh, joka ei pystynyt sulattamaan bostonilaisselostajan ala-arvoista käytöstä.

– Mitä tulee Jack Edwardsiin, joka kutsui liikkumattomana jäällä maanneen Polakin loukkaantumista kiekkokarmaksi, olet todellakin pelkkä paskakasa ja täydellinen häpeäpilkku, Walsh meuhkasi Twitterissä kiitellen samalla vastapuolen pelaajien reaktioita tapauksen jälkeen.

Starsin päävalmentaja Jim Montgomery kertoi ottelun jälkeen sairaalaan viedyn Polakin pystyneen liikuttamaan raajojaan. Miehen sairasloman pituudesta ei toistaiseksi ole tietoa.

Polakin loukkaantumiseen johtanut tilanne sekä selostajan möläytys katsottavissa alta löytyvältä videolta:


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.