NHL-luotsi lopetti erikoisen toilailun ja nosti suomalaisen kokoonpanoon – sensaatio välittömästi pisteille: ”Hänen pelaamisestaan ei puutu mitään…”

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin luotsi Paul Maurice lopetti kummalliset temppuilunsa perjantain vastaisena yönä nostettuaan sensaatiopakki Ville Heinolan parin katsomokomennuksen jälkeen taas takaisin kokoonpanoon.

Mauricen toilailulta tuntunutta toimintaa, eli Heinolan penkittämistä ei selittänyt kovin monikaan järjellinen seikka. Puolustaja oli pelannut uransa avauspeleissä yksiselitteisesti hyvin ja kaiken lisäksi tehokkaasti (1+2=3, +1). Lisäksi Maurice pitää Heinolasta itsekin kommenttien perusteella.

Perjantaiyönä Heinola sai NY Islandersia vastaan peliaikaa Jets-pakeista toiseksi eniten, päälle 20 minuuttia. Suomalainen saalisti jo kauden kolmannen syöttöpinnansa teholukeman jäädessä nollille. Winnipeg hävisi 1-3.

Nyt Maurice selitteli Heinolan panosta varsin maireaan sävyyn jääkiekkojätti The Athleticille.

– Hänen liikkeensä kaukalossa on tehokasta ja miehekästä. Hänen pelaamisestaan ei puutu mitään sellaista, mitä muilla pakeilla olisi. Hän on nuori ja yhtä hyvä, ellei parempi kuin suurin osa vastaavista.

Honkajoen suurnimestä tulee Jets-käskijän mukaan mielenkiintoinen pelaaja ajan saatossa.

– Ne seikat, joissa hän on hyvä 18-vuotiaana, ovat lahjoja.

Heinolan kauden kolmas syöttöpiste syntyi näin, varsin yksinkertaisen kuvion päätteeksi.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!