© Kuva: Getty Images

Edmonton – Vancouver: Vihdoin se alkaa

NHL
Edmonton – Vancouver
Torstai 03.10. klo 05:00

Vihdoin se alkaa. Joka-aamuinen tulosten tarkistaminen ja unettomat yöt matsien parissa. Itselläni teksti-tv:n legendaarinen sivu 235 kuului vuosikymmenet aamurutiineihin, mutta täytyy myöntää, että tätä nykyä katson aamuisin tulokset muista lähteistä – joskin teksti-tv:n formaatti on edelleen todella hyvä, eikä sen suosio 2010-luvun lopullakaan ole sattumaa.

Edmontonin suuruuden päivät ovat vain kalpea muisto – viimeiseen 13 kauteen playoffeihin on menty vain yhden kerran. Viime kausi meni vihkoon, sillä joukkue oli luvalla sanoen hieman hassusti rakennettu ja taustallakin hassuteltiin olan takaa: Oilersilla oli pari kolme supertähteä ja valtaosa joukkueesta ei vain ollut playoff-tasoa. Samaa voisi sanoa tämänkin kauden osalta. Suomen mediassa kaluttiin tapaus Jesse Puljujärvi läpi moneen kertaan ja miehen ura Edmontonissa on historiaa. Tällä kaudella joukkueessa on sentään uskottava valmentaja, Dave Tippett. Suomalaisista mukana ovat maalivahti Mikko Koskinen ja joukkueeseen liittynyt sentteri Markus Granlund. Yritys on kova, mutta joukkue antaa muille siimaa liian monella osa-alueella.

Myöskään Vancouver ei ole juhlinut muutamaan vuoteen playoff-paikoilla ja totuuden nimissä tiukkaa voi tehdä tänäkin vuonna. Tänä vuonna Vancouverin avainkysymyksiä ovat, miten nuoret tykit Elias Petterssonin johdolla kehittyvät ja onko vanhoilla konkareilla parasta ennen -päiväys kunnossa. Jos nämä seikat ovat suotuisia, voi Vancouver olla yllättävänkin hyvä tulevalla kaudella.

Lyö vetoa ottelusta:

Isännät antavat tasoitusta joukkueen syvyydessä ja maalivahtipelissä – joskin terävin kärki Oilersilla on rautaa. Vancouver on säilynyt kesän ajan rungoltaan hyvin kasassa ja se voi kauden alussa olla yllättävänkin iso etu. Pelivalintani tähän kauden avaukseen on Voittaja (sis. JA + RL) Vancouver kertoimella 2,15.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.