New York Rangers ja Ottawa Senators ovat solmineet vaihtokaupan. Ottawa saa hyökkääjä Vladislav Namestnikovin, kun taas Rangersiin matkaa neljännen kierroksen varausvuoro ja puolustaja Nick Ebert. Rangers pitää myös 750 000 dollaria Namestnikovin palkasta.

26-vuotias Namestnikov iski viime kaudella tehot 11+20=31. Kaudesta 26-vuotias venäläishyökkääjä saa palkkaa 4 miljoonaa dollaria. Hänen sopimuksensa päättyy tähän kauteen.

Puolustaja Nick Ebert puolestaan nakutti viime kaudella kovia tehoja SHL:ssä. Runkosarjan 49 ottelussa jenkkipakki keräsi 11 maalia ja 33 tehopistettä. Hän teki kesällä sopimuksen Ottawan kanssa, mutta ehti pelata organisaatiossa vain yhden ottelun.

Namestnikov on tähän asti pelannut New York Rangersin kolmosketjussa. Suomalaistulokas Kaapo Kakko on taas ollut tuttu näky kakkosketjun laidalla.