Yllätysuutinen: Liiga-seura antoi toimitusjohtajalleen potkut

© Kuva: Ilari Isotalo

Jukurit tiputti Liiga-kauden avauspäivänä yllättävän uutisen julkisuuteen.

Mikkeliläisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on järjestellyt taustaorganisaatioon uudelleen, joka tarkoittaa samalla sitä, että toimitusjohtajan ja hallituksen puheenjohtajat roolit yhdistyvät. Muutoksen myötä toimitusjohtaja Pasi Kautonen jättää tehtävänsä ja niistä vastaa jatkossa hallituksen puheenjohtaja Jukka Toivakka.

– On ollut hieno matka, upea tilaisuus ja näköalapaikka olla rakentamassa yhä ammattimaisempaa ja tehokkaampaa Jukurit-kilpaorganisaatiota sekä osallistua eteläsavolaisen kiekkoyhteisön eteenpäin viemiseen. Koen viimeisen vajaan vuoden yhdeksi mielenkiintoisimmista ja opettavaisimmista koko työurallani. Luotan, että Jukurit on jatkossa sekä taloudellisesti että urheilullisesti yhä vahvempi haastaja suomalaisessa huippukiekkoilussa, Kautonen kiittelee Jukureiden tiedotteessa.

Mikkeliläisseuran ottelutapahtumasta, kuluttajamyynnistä sekä viestinnästä vastaa jatkossa Kristiina Tiippana, yritysmyynnistä Pekka Pöyhönen, ravintolaliiketoiminnasta Tiia Töyrylä ja taloushallinosta Irina Hyvönen. Nämä avainhenkilöt muodostavat yhdessä operatiivisen tiimin, jonka vastuulla on kehittää seuraa hallituksen strategian mukaisesti.
Urheilupuolesta vastaa edelleen urheilujohtaja Jukka Holtari.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004