Yllätysuutinen: Liiga-seura antoi toimitusjohtajalleen potkut

© Kuva: Ilari Isotalo

Jukurit tiputti Liiga-kauden avauspäivänä yllättävän uutisen julkisuuteen.

Mikkeliläisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on järjestellyt taustaorganisaatioon uudelleen, joka tarkoittaa samalla sitä, että toimitusjohtajan ja hallituksen puheenjohtajat roolit yhdistyvät. Muutoksen myötä toimitusjohtaja Pasi Kautonen jättää tehtävänsä ja niistä vastaa jatkossa hallituksen puheenjohtaja Jukka Toivakka.

– On ollut hieno matka, upea tilaisuus ja näköalapaikka olla rakentamassa yhä ammattimaisempaa ja tehokkaampaa Jukurit-kilpaorganisaatiota sekä osallistua eteläsavolaisen kiekkoyhteisön eteenpäin viemiseen. Koen viimeisen vajaan vuoden yhdeksi mielenkiintoisimmista ja opettavaisimmista koko työurallani. Luotan, että Jukurit on jatkossa sekä taloudellisesti että urheilullisesti yhä vahvempi haastaja suomalaisessa huippukiekkoilussa, Kautonen kiittelee Jukureiden tiedotteessa.

Mikkeliläisseuran ottelutapahtumasta, kuluttajamyynnistä sekä viestinnästä vastaa jatkossa Kristiina Tiippana, yritysmyynnistä Pekka Pöyhönen, ravintolaliiketoiminnasta Tiia Töyrylä ja taloushallinosta Irina Hyvönen. Nämä avainhenkilöt muodostavat yhdessä operatiivisen tiimin, jonka vastuulla on kehittää seuraa hallituksen strategian mukaisesti.
Urheilupuolesta vastaa edelleen urheilujohtaja Jukka Holtari.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.