Lukko on ottanut kaikki keinot käyttöön löytääkseen joukkueeseensa kovia maalintekijöitä myös tulevaisuudessa.

Seura kertoo nettisivullaan kesän alussa valmistuneen laukaisuharjoitteluhallin palvelevan kaikkia Rauman seudulla asuvia – mutta erityisesti lapsia ja nuoria.

– Tavoitellaan, että seutukunnalta saadaan lisää maalintekotaitoa. Toistot ovat niin oleellisessa osassa. Sitä saadaan enemmän ja emme ole enää säiden armoilla, toteaa Lukon markkinointi- ja viestintäpäällikkö Mikko Aikko.

Ainutlaatuisen aamuyhdeksästä iltayhdeksään avoinna olevasta hallista tekee seikka, ettei sen palveluiden käytöstä peritä maksua.

– Maksuttomasti et pääse laukomaan tällaisissa olosuhteissa missään muualla kuin Raumalla, Aikko toteaa ylpeänä.

Aikko kertoo ajatuksen hallille tulleen seuran urheilupuolelta ja taustalla on takavuosina merkittävän pihapelikulttuurin haihtuminen.

– Totta kai tässä on myös se aspekti, että tämä on kaikille käytössä. Nykynuoret kun viihtyvät puhelimet kädessä ja pleikkareiden ääressä, tässä on jälleen yksi mahdollisuus herättää lämimiskulttuuria henkiin, Aikko painottaa.

LUE MYÖS: Uutispommi! TPS tiedottaa: ”Jonne Virtanen on vapautettu toistaiseksi kaikesta seuran toiminnasta”

LUE MYÖS: Siinä ei mennyt kauaa! Jonne Virtaselle heti tarjous uudesta työpaikasta: ”Sitten kun olet kokonaan vapautettu niin tervetuloa”

LUE MYÖS: Iltalehti paljastaa: Tästä syystä Jonne Virtanen on hyllytetty TPS:n toiminnasta

LUE MYÖS: Jonne Virtanen paljasti Iltalehdelle – sai TPS-pomolta todella tylyn ilmoituksen!