Kirjoitimme eilen, ettei harjoituskaudella Heinolan Peliittoja edustanut Karri Rämö jatka joukkueen matkassa vahdin ollessa jo muualla maailmalla.

Nyt miehen paikka on selvinnyt. Asikkalalaislähtöinen torjuja on Sveitsissä NLA-joukkue Rapperswilin mukana, Swiss Hockey News -sivusto kirjoittaa.

Koska entinen NHL- ja KHL-vahti on työtön, on hänen pääasiallinen tehtävänsä pitää itseään kunnossa. Joukkue, jonka mukana Rämö keikkuu, on voittanut kauden viidestä ensimmäisestä sarjapelistään komeasti neljä.

Sveitsissä kuvioitaan ovat lähimenneisyydessä hioneet niin ikään työttömät Patrik Laine ja Mikko Rantanen. Winnipeg Jetsin ja Colorado Avalanchen tähdet odottelevat uusien sopimuksien syntymisiä.

Maalivahti kuului viime kaudella KHL-joukkue Avangard Omskin rinkiin, mutta pelejä vyölle ei kertynyt yhden ainuttakaan.

Edelliset sarjapelit asikkalalainen on pelannut toissa kaudella. Rämö torjui Jokereiden paidassa 18 runkosarjan ottelua kiekkojen pysähtyessä peräti 93,0 prosentin varmuudella, kuuden pudotuspeliottelun vastaava tilasto näytti vieläkin huikeampaa lukemaa 95,4.

LUE MYÖS: Lähde: Tuore Stanley Cup -mestari kiinnostunut Jesse Puljujärvestä? ”Tärkeä viikko hänelle”