No niin, TPS lähetti pahoittelunsa ruokakohun herättäneelle Ben Bloodille – ”Kuten tiedät, Pori on Pori”

TPS on osoittanut tukensa Tappara-pakki Ben Bloodin kohtalolle. Puolustaja kohautti keskiviikkoiltana Ässien ja tamperelaisten välisen kohtaamisen jälkeen. Porilaisjoukkuettakin aikoinaan edustanut puolustaja lisäsi Twitter-tililleen tällaisen kuvan Tapparalle tarjoillusta pelin jälkeisestä ruuasta.

– Ässät-ottelun jälkeinen ateria tänä iltana. Kolmen ottelun viikko. Haluan auttaa varmistamaan, ettei tämä tule enää toistumaan, Blood kirjoitti kuvan oheen.

– Minulla on yksinkertaisia, halpoja, helppoja ja maukkaita reseptejä. Ottakaa Liiga minuun yhteyttä. Haluaisin mielelläni auttaa pelaajia saamaan heidän tarvitsemansa ravinnon.

Ässien markkinointipäällikkö Jaakko Ruusunen oli kertonut Satakunnan Kansalle myöhemmin, mitä ruoka oli.

– Kyseessä oli italianpata. Ainekset olivat oikeat, mutta lopputulos… Pahoittelimme asiaa. Annos ei kuulu normaaliin kulttuurimme. Annosten pitää maistua ja myös näyttää hyvältä.

TPS puolestaan lupaa nyt Twitter-tilillään, että jos pakki mahtuu turkulaisten ja Tapparan välisessä kohtaamisessa kokoonpanoon, on Bloodilla mahdollisuus nauttia Liigan parhaasta pelin jälkeisestä ateriasta.

– Se on nyt kiinni sinusta, turkulaisten tililtä paineistettiin.

TPS lähetti naljailua myös Porin suuntaan.

– Olemme pahoillamme siitä, mitä Porissa tapahtui. Mutta kuten tiedät, Pori on Pori, twiitissä luki ja sanomaa oli vahvistettu suruhymiöllä.

TPS ja Tappara kohtaavat Turussa 27. syyskuuta.