Jonne Virtasen ja TPS:n kohutapaus hämmentää somessa – ”Näyttäis siltä, että E. Westerlundin taitoja tarvittais myös viestinnän puolella”

© Kuva: Juha Tamminen

Jonne Virtasen hyllytyssaaga sai torstaina uuden käänteen, kun nyt jo entinen TPS-pelaaja julkaisi tiedotteen, jonka mukaan hänen pelaajasopimuksensa on seuran toimesta purettu jo viikko sitten. (lue uutinen täältä)

Virtanen kertoi tiedotteessa, että TPS lupasi purkuhetkellä ”pikaisesti” ilmoittaa miten asiassa tullaan ulos medialle.

Tapaus sai pikaisesti runsaasti reaktioita sosiaalisessa mediassa ja siihen otti kantaa muun muassa entinen huippukiekkoilija Antti-Jussi Niemi.

– Näyttäis siltä, että E. Westerlundin taitoja tarvittais myös viestinnän puolella lähtien jo Kaskisen ulostulosta viime kevään playoffeissa. Ei tämäkään omasta mielestä kovin hyvin mennyt kenenkään kannalta, Niemi kirjoittaa Twitter-tilillään.

Ex-puolustaja viittaa viestillään entisen Leijonat-luotsi Erkka Westerlundin tuoreeseen nimitykseen TPS:n hallitukseen, sekä joukkueen päävalmentaja Kalle Kaskisen huomiota herättäneisiin lausuntoihin kevään pudotuspelisarjassa HPK:ta vastaan.

LUE MYÖS: Jonne Virtanen paljasti kohutapauksen taustat – TPS antoi monoa alkoholin käytön takia: ”Tanskan-matkaa käytetään nyt vain ns. keppihevosena”