Jonne Virtanen paljasti kohutapauksen taustat – TPS antoi monoa alkoholin käytön takia: ”Tanskan-matkaa käytetään nyt vain ns. keppihevosena”

© Kuva: Ilari Isotalo

TPS:ää edustanut kohupelaaja Jonne Virtanen kertoi Twitter-tilillään julkaisemassa tiedotteessa, että hänen ja HC TPS Oy:n välinen pelaajasopimus on purettu seuran toimesta 5. syyskuuta pidetyn palaverin päätteeksi.

Paljon puhuttanut kohutapaus on täten tullut tiensä päähän. Liigaseura siis tiedotti aiemmin, että Virtanen on hyllytetty joukkueen kaikesta toiminnasta. Kyseinen tiedote aiheutti paljon kysymyksiä, muttei antanut juurikaan vastauksia.

Koska sen jälkeen TPS on ollut hiljaa, vaikka se on luvannut tiedottaa asiasta, valotti Virtanen tapausta itse.

Hänen mukaansa sopimuksen purkamisen syyksi on ilmoitettu epäasiallinen käyttäytymiseni ja runsas alkoholinkäyttö työtehtävissä

– Tältä osin totean, että pääasiallinen työtehtäväni on pelaaminen ja harjoittelu. Näissä tehtävissä en ole milloinkaan nauttinut alkoholia tai ollut sen vaikutuksen alaisena, Virtanen twiittasi.

Mediassa on kohistu tapauksen liittyneen TPS:n taannoiseen vieraspelimatkaan Tanskaan. Siellä Virtanen olisi ottanut tavalla tai toisella yhteen päävalmentaja Kalle Kaskisen kanssa. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa.

– Tosiasiassa kyse on ollut siitä, että allekirjoittaneella on ollut edellisen illan rookie-illallisesta johtuen ns. dagen efter matkustuspäivänä.

– Minusta tuntuu, että Tanskan-matkaa käytetään nyt vain ns. keppihevosena.

Lisäksi pelaaja kirjoitti, että asiaa käsitellään tästä eteenpäin riidanratkaisuelimissä.

– Katson, että seura on purkanut pitkän sopimukseni virheellisillä ja vaillinaisilla perusteluilla.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.