Huima vahvistus tulee takaisin liigajoukkueeseen rapakon takaa – ”Paluu jo tässä vaiheessa kautta on mahtava juttu”

© Kuva: Getty Images

Liigajoukkue Ilves tiedotti nettisivuillaan, että Anaheim Ducksin NHL-leirille osallistunut 19-vuotias tsekkiläisvahti Lukas Dostal matkustaa takaisin Tampereelle. Hän edustaa joukkuetta täten alkaneellakin kaudella.

Vahti on antanut kovia näyttöjä joka suuntaan. Hän pelasi viime keväänä loppukauden aikana kymmenen runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 92,17 ja seitsemän pudotuspeliottelua torjuntaprosentilla 90,73.

– Paluu Ilvekseen jo tässä vaiheessa kautta on mahtava juttu – siitä isot kiitokset Anaheim Ducksille. Uskomme, että Lukasista kehittyy NHL-tason maalivahti Ilveksessä ja Liigassa, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela sanoi.

Dostalin lisäksi Ilveksen maalivahtirinkiin kuuluvat Ville Kolppanen ja Eetu Mäkiniemi. Jälkimmäisenä mainittu pudonnee pois pelaavasta kokoonpanosta.

– Olemme erittäin tyytyväisiä maalivahtikolmikkoomme ja heidän hyvin alkaneeseen yhteistyöhönsä.

Dostal teki viime kauden jälkeen Ducksin kanssa kolmivuotisen sopimuksen. Kesällä seurat sopivat, että jos paikka Anaheimin NHL-joukkueessa ei vielä aukea, pelaa Dostal tämän kauden Ilveksessä.