Viimeinen vuosi Liigassa? Nuorten Leijonien tähtipuolustajat keräävät ylistystä – ”Nousivat esiin ykkösparina”

© Kuva: Taneli Niinimäki

Nuorten Leijonien puolustajaparin Anttoni Hongan (kuvassa) ja Ville Heinolan hienot otteet Yhdysvaltain Plymouthissa pelatussa kovatasoisessa World Junior Summer Showcase-turnauksessa on huomattu.

The Athleticin NHL-toimittaja Corey Pronman hehkuttaa kaksikkoa vuolaasti artikkelissaan, jossa listaa tapahtuman suurimpia onnistujia.

– Honka ja Heinola nousivat esiin Suomen ykkösparina viimeisten parin viikon aikana, kuten osattiin odottaakin jo viime kaudella U20-joukkueessa pelanneilta, Pronman toteaa ja jatkaa:

– Heinola ei tule koskaan olemaan se kovin tekijä, mutta hän on hyvin älykäs ja tehokas puolustaja. Hongalla oli muutamia uskomattomia hetkiä, joissa hän osoitti huipputaitojaan ja pelisilmäänsä ollen ylivoimalla mahtava. Koska hän ei ole kovinkaan iso eikä nopea luistimilla, on hänen oltava koko ajan parhaimmillaan ollakseen tehokas. Sitä hän suurimmaksi osaksi olikin ja sitä hänen on myös oltava jatkossakin useammin.

Suomi voitti huipputurnauksessa kolme ottelua viidestä. Honka oli joukkueen ykköspistetykki summattuaan 7 (3+4) tehopistettä. Heinola puolestaan pelasi tapahtumassa neljä ottelua, joissa nakutteli neljä syöttöpinnaa.

Molemmat kaksikosta napattiin luonnollisesti myös kesän NHL-varaustilaisuudessa, Heinolan nappasi jo ykköskierroksella Winnipeg Jets, Hongan puolestaan Carolina Hurricanes tapahtuman kolmannella kierroksella.

Tulevalla kaudella kaksikko pelannee vielä kuitenkin kotoista Liigaa. Heinolan joukkue on Lukko ja Hongan JYP.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!