San Jose Sharksin konkarihyökkääjä Joe Thornton vaikuttaisi viimeisimpien huhujen mukaan olevan jo erittäin lähellä jatkosopimusta joukkueen kanssa.

Haipaitojen ykköshyökkääjä Logan Couturelle ratkaisu olisi varmastikin mieleen. Kaksikko on pelannut samassa joukkueessa jo kymmenen kauden ajan.

– Hän on korvaamaton voimavara, jota tarvitaan missä tahansa pukukopissa. Kun hän kävelee sisään, vaatii hän kunnioitusta ja luo hauskan tunnelman ja ympäristön, enkä pysty edes kuvittelemaan pelaavani joukkueessa ilman ”Jumboa”, Couture hehkuttaa NHL.comille ja jatkaa:

– Juttelin Joelle kuukausi sitten ja kysyin mitä hän aikoo tehdä ja hän vain sanoi, ettei kannata murehtia siitä. Ajattelin sen tarkoittavan, että hän jatkaa. Hänellä on vielä aikaa ja olen varma hänen palaavan jälleen Sharkseihin.

Thornton nakutteli viime kaudella pelaamissaan 73 ottelussa 51 (16+35) tehopistettä.

Konkari on pelannut jo 1566 NHL-ottelua ja tuleva sesonki olisi hänelle jo uran 22.